Produktkategori
Kontakt os
Adresse:
Tonglu fabrik: Xiafan Road, Tonglu økonomiske DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang Kina
Jiande fabrik: Qintang industrial Park, Jiande County, Hangzhou City, Zhejiang-provinsen Kina
Fortæl: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Udstilling

Salen filter tryk plade producenten på termoplastisk ekstrudering teknologi

I dag er det meste af den 3D printer skrivehovedet fra din computer kontrol finde en semi flydende materiale til objekter. Salen filter tryk pladen fabrikanten om at indføre denne proces kan bruge en række materialer, herunder metal, beton, keramik og chokolade, men så langt den mest almindelige af termoplastisk ekstrudering materiale er smeltet plast.
Læs mere om 3D udskrivning, jo mere jeg tænker det er en foranderlig industri, et af de mange forskellige begreber kan nogle gange referere til det samme, især af termoplastisk ekstrudering at udskrive objekter denne proces. Teknologien skal blot kaldes andquot; Termoplastiske extrusionandquot; sammenlignet med generelt erklæring er andquot; extrudedandquot;. Faktisk Kundgøre det globale standardiseringsorgan USA International Association for afprøvning og materialer (ASTM International), i juni 2012, denne 3D udskrivning standard fælles navn er andquot; extrudedandquot;.
Salen filter tryk plade producenten indført begrebet ovenfor og måske nemmere at forstå, men termoplastisk ekstrudering teknologi opfinderne af List Corporation gør ting, dette er en markedsledende virksomhed, som vedrører denne teknik som andquot; Smeltet deposition modellering (FDM) andquot;. FDM henviste til konceptet (og misbrug) som termoplastisk ekstrudering, er generelt forstået som materiale ekstrudering teknologi.