Produktkategori
Kontakt os
Adresse:
Tonglu fabrik: Xiafan Road, Tonglu økonomiske DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang Kina
Jiande fabrik: Qintang industrial Park, Jiande County, Hangzhou City, Zhejiang-provinsen Kina
Fortæl: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Nyheder

Bælte Type Filter tryk filtrering teknologisk fremtidsforskning

Med udviklingen af bio-teknik teknologi fortsat anvendelse af membran adskillelse på dette område vil vokse. I produktionen af biologiske produkter, ofte skal være adskilt fra en flydende suspension, traditionelle filtrering metoder er ikke op til kvalitetskravene for produkter, og brug af mikro-filtrering membran adskillelse teknologi, som forhindrer inaktivering af bakteriel forurening og varmefølsomme materialer, og opnåede effektiv adskillelse af urenheder og forbedre kvaliteten af.
Bælte filtre brug dynamisk filtrering teknologi i membranen adskillelse, bedre i stand til at løse problemet med konventionelle membran filtrationshastighed er ikke høje, gøre bredere anvendelse af membranfilter, filter vil fungere bedre, såsom papirmasse og papir industri inddrives fra spildevand med ultrafiltrering membran fiber.
Desuden bælte filter tryk filtrering teknologi er også betragtes som en af de enkle og effektive metoder til at forbedre filtrering. Det er brugen af to eller flere filtre og reducere gradvist faststofindholdet eller formålet med flydende viskositet til at forbedre filtrering satser. Disse filtre kan være den samme type men forskellige filter medier og filter konstanter, kan også være en kombination af forskellige typer af filter sammen.