Produktkategori
Kontakt os
Adresse:
Tonglu fabrik: Xiafan Road, Tonglu økonomiske DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang Kina
Jiande fabrik: Qintang industrial Park, Jiande County, Hangzhou City, Zhejiang-provinsen Kina
Fortæl: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Nyheder

Producenter af bælte Type Filter tryk i fremtiden overgangen til Intelligent retning

Dialektisk teori om produktive kræfter og produktion relationer fortæller os, at når produktiviteten vokser til en vis grad, når bundet til det oprindelige produktion var en enorm transformation at tilpasse sig udviklingen af avancerede produktive kræfter. I dag er udviklingen af videnskab og teknologi, internettet og information teknologi skiftende tider, bælte filter tryk producenter i det industrielle område af en forandring kommer susende ved, nogen fordel ankom, men udviklingen i tiderne, global industriel 4.0 æra kom i stand.
Efter Tyskland offentlige andquot, industriel 4.0andquot; strategi, fabrikanterne fra rundt om i verden fokus i denne strategi, og er blevet bredt anerkendt i branchen, i udviklet eller udviklingslande, dens fremstillingsindustrier forsøger at andquot; 4.0 industrielle, andquot; og i jagten på de globale industrier opnå en stærk konkurrencefordel i den konkurrencemæssige landskab.
Industrielle 4.0, smart fabrik, smart, smart logistik er blevet et bælte filter tryk producenter fra traditionelle mønstre de tre temaer af intelligent retning. Præcision filter fremstilling tilpasset ved masseproduktion i overgang, produktionsorienterede fremstilling og produktion overgang, faktorer, der styrer overgangen til innovation-drevet industri 4.0 gange de tre undergravende transformation er realiseret, og den uundgåelige udvikling i udviklingen af gange.