Produktkategori
Kontakt os
Adresse:
Tonglu fabrik: Xiafan Road, Tonglu økonomiske DeveIopment zone, Hangzhou Zhejiang Kina
Jiande fabrik: Qintang industrial Park, Jiande County, Hangzhou City, Zhejiang-provinsen Kina
Fortæl: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Nyheder

Korrekt vedligeholdelse var stabil ydelse af plade og ramme Filter tryk

Når du køber plade og ramme filter tryk er nødvendig for effektiv vedligeholdelse, kun for denne maskine til vedligeholdelse på en regelmæssig basis, kan forlænge levetiden for maskinen, mens maskinen har en god præstation for, hvordan man effektivt opretholde, faktisk, i processen har også meget rum til noter. Her tager vi et kig på, hvordan at for plade og ramme filter presser for bedre vedligeholdelse, så du kan udvide anvendelsen af plade og ramme filter pressand #39; s bedste år.
Første ting du vil bemærke, er den sædvanlige vedligeholdelse af plade og ramme filter presser, for eksempel før du bruger, nødt du til at forstå instruktioner til brug af maskinen, så at når du bliver meget lettere. Mens ved at bruge din almindelige kvalitet check hver rørtilslutning er stærk nok, så tag et kig inde der vil være mulighed for lækage. Hvis røret ikke er så stærk, så du bør være opmærksom på problemerne i denne proces var lidt meget. Du skal nøje kontrollere, så det eliminerer en masse ting, gør denne maskine kan opretholde god ydeevne på alle tidspunkter.
Selv ikke i maskinen når der er pres for at åbne låget, fordi dette vil være noget uventet funktionsmåde kan forekomme. I processen, mens du bruger, behøver du at vide ventil åbning er stram, du vand at dræne således at det kan bruges. At tage kontrol lånet visse metoden af plade og ramme filtrere tryk. Tænd ikke vilkårligt, men efter benytter indeværende genstand for et stykke tid, at lave noget oprydning på en regelmæssig basis. Kun på denne måde kan holde ting en god præstation.